خرید واکسن آنفولانزا در شیراز Secrets
خرید واکسن آنفولانزا در شیراز Secrets
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
در سایت درمانکده میتوانید برای مشاوره آنلاین با دکتر عمومی یا مشاوره آنلاین با دکتر داخلی وقت بگیرید.
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
همچنین میتوانید با افزودن روغنهای ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
واکسیناسیون، درمان مراقبتی (نوشیدن مایعات، استراحت، رژیم غذایی)
ذات الریه یا سینه پهلو از جمله بیماریهای ویروسی است که در اثر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا ایجاد میشود.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹
هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذاییتان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا میگردد.
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
آیا آنفلوآنزا مسری است؟ بله. بسیاری از افراد میتوانند این بیماری را از یک روز قبل از شروع علائم به دیگران منتقل کنند.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و جگر برای آنفولانزا خوب است هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷